Episode 6: To filosofer presenterer hverandres syn – Ole Martin Moen og Arne Johan Vetlesen

I denne episoden av Moralistene-podcasten diskuterer filosofene Ole Martin Moen og Arne Johan Vetlesen naturfilosofi, og kommer inn på flere sentrale spørsmål knyttet til natur, teknologi og fremtiden. Samtalen begynner med at de to bytter roller og presenterer det de tenker at er den andres syn. Hvor godt har de forstått hva den andre mener? Lytt her eller i din podcast-app.

Arne Johan Vetlesens bok, som blir diskutert, er The Denial of Nature, som ble utgitt på forlaget Routledge i 2015. Ole Martin Moens artikler er «The Ethics of Wild Animal Suffering» fra Nordic Journal of Applied Ethics (2016) og «Slutten på mennesket slik vi kjenner det» fra Samtiden (2014).

 

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere like this: