Episode 7: Tips for å lykkes som student – Ole Martin Moen og Aksel Braanen Sterri

I denne episoden av Moralistene-podcasten diskuterer Ole Martin Moen og Aksel Braanen Sterri tips for å lykkes som student. De deler sine tanker blant annet om hvordan man kan skrive bedre studentoppgaver, skille det vesentlige fra det uvesentlige i faget og orientere seg i fagdebatter.

Du kan lytte til episoden nedenfor eller laste ned i din podcast-app.

I episoden nevnes boka Essayskriving – kort og klart og artikkelen «Fremtidsskolen» av Ole Martin Moen, nettstedet logikksjekk.no og podcastene EconTalk, Philosophy Bites, Philosopher’s Zone, Hi-Phi Nation, Philosophy 24/7, Conversations with Tyler, History of Philosophy without Any Gaps, Waking Up, Lars og Pål.

Illustasjon: Wikimedia.

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere like this: